Biogance vachtverzorgings lijn

De Biogance PLOUF lijn is voornamelijk gebaseerd op fruit.

De Biogance PLOUF universeel shampoo is gemaakt van druiven.

De Biogance PLOUF universeel shampoo reinigt de vacht en geeft een mooie glans.

Geschikt voor alle vachten.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geÔnspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingrediŽnten met respect voor uw huisdier en het milieu.
Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke oliŽn, optimaliseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Te verkrijgen bij ons in de trimsalon.


Biogance Gliss dog spray 300ml. Ontklitspray verrijkt met jojoba olie om het borstelen en uit de klit halen van de vacht te vergemakkelijken. Biogance Gliss dog helpt de haar kwaliteit en glans te verbeteren, en kan zowel voor als na de wasbeurt gebruikt worden. Biogance Gliss dog heeft ook een heerlijke geur.

Anti U.V & anti Oxidant spray. Vrij van dierlijke oliŽn.

Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geÔnspireerd uit de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingrediŽnten met respect voor uw huisdier en het milieu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke oliŽn, optimaliseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.

Biogance is een dynamisch bedrijf waar dierenartsen, schei-en natuurkundigen hun kennis bundelen ten gunste van het welzijn van uw dier. Als geen ander merk is Biogance de keus voor het beste voor uw huisdier. Biogance producten zijn NIET getest op dieren!!

Ook deze lijn is te verkrijgen bij ons in de salon!